29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πάτρα: Αποτράπηκε ο αποκλεισμός από Ρομά δρόμου στην Παραλία Πατρών — Έκλεισαν για λίγη ώρα την Πατρών – Πύργου

Ισχυρή αστυνομική δύναμη απέτρεψε το βράδυ της Τετάρτης, τον αποκλεισμό του δρόμου στην περιοχή της Παραλίας Πατρών από ομάδα Ρομά, χωρίς να προκληθεί ένταση.

Νωρίτερα είχε παρατηρηθεί κινητικότητα από ομάδα Ρομά, οι οποίοι φέρονταν διατεθειμένοι να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Στο σημείο βρέθηκαν λάστιχα αυτοκινήτων, τα οποία ενδεχομένως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμη ύλη και απομακρύνθηκαν έγκαιρα.

Η παρουσία της αστυνομίας εμπόδισε κάθε σκέψη για αποκλεισμό του δρόμου που εξυπηρετεί κυκλοφοριακά σημαντικό τμήμα της νότιας Πάτρας.

Λίγη ώρα αργότερα ένα νέο μπλόκο επιχείρησε να στήσει ομάδα Ρομά, αποκλείοντας προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχνέικων.

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαψαν λάστιχα αυτοκινήτων. Επενέβη η αστυνομία και με δυνάμεις της έτρεψε τους Ρομά σε φυγή (σκορπίστηκαν σε χωράφια στη γύρω περιοχή). Για όση ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, η Τροχαία έκανε εκτροπή στην παλαιά εθνική από τα φανάρια της βιομηχανικής περιοχής και μέσω του κόμβου Οβρυάς στην Περιμετρική.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ