28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πάτρα: Βούτηξε την ταμειακή μηχανή του μπαρ και άρχισε να τρέχει – Πρώτη σύλληψη για τη ληστεία

Οι δράστες στην Πάτρα έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, αλλά η ληστεία τους άφησε εκτεθημένους. Οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου ατόμου που διαφεύγει…

Συνελήφθη χθες το απόγευμα (22-01-2022) στην Πάτρα, από αστυνομικούς ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος ενός ανήλικου συνεργού του, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Η σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ταυτοποίηση του, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και την έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, o συλληφθείς με τον ανήλικο συνεργό του, στις 19-01-2022, το βράδυ, στην Πάτρα, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου ο ένας επιτηρούσε τον χώρο και ο δεύτερος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε υπάλληλο και αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Προχθές το πρωί εντοπίστηκε σε προαύλιο χώρο σχολείου η κλεμμένη βάση με το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 122,12 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανήλικου θα υποβληθεί ομοίως.

To άρθρο Πάτρα: Βούτηξε την ταμειακή μηχανή του μπαρ και άρχισε να τρέχει – Πρώτη σύλληψη για τη ληστεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ