24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού, 66χρονος από χωριό της δυτικής Ευρυτανίας. Το 10ο θύμα της πανδημίας στον τόπο μας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ένας 66χρονος από χωριό της δυτικής Ευρυτανίας. Δυστυχώς, ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, κατέληξε, αφού ο επιβαρυμένος οργανισμός του δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές της νόσου.

Ο άτυχος άνδρας, από τη Φραγκίστα του Δήμου Αγράφων, είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αρχικά, στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών για τρία μερόνυχτα,  χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει η δομή -όπως είναι οι αναπνευστήρες Ηigh Flow, το “κοκτέιλ φαρμάκων” κ.α.- δεν κατέστη δυνατόν να ομαλοποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και την Τρίτη 13 Απριλίου, αργά το απόγευμα, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε κενή κλίνη της ΜΕΘ covid του Γ.Ν. Λαμίας.

Ήταν ο πρώτος ασθενής, από τους περίπου 120 που είχαν -μέχρι τότε- νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της πόλης μας κατά το τρίτο κύμα της πανδημίας, που χρειάστηκε Εντατική. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έγινε το 10ο θύμα της πανδημίας στην Ευρυτανία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ