20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πένθος στον Δήμο Λαμιέων για το θάνατο υπαλλήλου, μητέρας δύο παιδιών – Το μήνυμα του δημάρχου Θ. Καραΐσκου

Στα 60 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η εργαζόμενη στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων, Αθηνά Καραΐσκου – Καζανή, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Μέσα από την εργασία της, αναφέρει το lamiareport.gr, βοήθησε πολλούς συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη, υπηρετώντας διοικητικά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ συνεργατών και συναδέλφων της στην «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» οι οποίοι την αποχαιρετούν με το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Το Δ.Σ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης ‘’ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ’’, αποχαιρετά την αγαπημένη συνεργάτιδα Αθηνά Καραΐσκου – Καζανή, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια για πάνω από είκοσι χρόνια, μέσω του Προνράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’, τους ωφελούμενους των Δήμων της Φθιώτιδας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, για την απώλεια της Προϊσταμένης Διεύθυνσης της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ» Αθηνάς Καζανή, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση: «…Από σήμερα, η μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λαμιέων είναι φτωχότερη. Η Αθηνά Καζανή άφησε πίσω της  ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους της, όσο και σε όλους εμάς που είχαμε την χαρά να την γνωρίζουμε και να συνεργαστούμε μαζί της. Ένας  άνθρωπος ξεχωριστός, γεμάτος ζωντάνια, που υπηρέτησε με ζήλο και ταυτίστηκε με το θεσμό του «Βοήθεια στο Σπίτι», έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη σε όσες και όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν. Θέλω να εκφράσω – προσωπικά – αλλά και εκ μέρους όλης της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων, τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, κατανοώντας ότι οι λέξεις δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη και τον πόνο τους…».

Η κηδεία της Αθηνάς Καραΐσκου – Καζανή θα γίνει την Πέμπτη (20/04/2023) στις 3:00′ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Λυγαριάς.

lamiareport.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ