25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πέντε (5) θέσεις διευθυντών γιατρών ανακοίνωσε η 5η ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Καρπενησίου και το Κέντρο Υγείας

Συνολικά πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων γιατρών (οι τέσσερις Διευθυντικές και η πέμπτη Επιμελητή Β) προκήρυξε η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας για το Νοσοκομείο Καρπενησίου και το Κέντρο Υγείας Καρπενησίου. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, καθώς καλύπτονται βασικές ειδικότητες και μάλιστα σε βαθμό Διευθυντή, κάτι που δίνει επιπλέον κίνητρο στους γιατρούς να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Σε επικοινωνία που είχαν τα Ευρυτανικά Νέα με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτη Σερέτη, μας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ πρόσθεσε ότι οι θέσεις είναι Διευθυντικές -προβλέπονται από το οργανόγραμμα- ώστε να παρέχεται ένα επιπλέον κίνητρο σε ενδιαφερόμενους γιατρούς, ώστε να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την κάλυψη των κενών μόνιμων θέσεων.

Παθολόγος, Ακτινολόγος, Ουρολόγος & Ορθοπεδικός

Για το Νοσοκομείο Καρπενησίου έχουν προκηρυχθεί τέσσερις συνολικά θέσεις, τρεις θέσεις Διευθυντών γιατρών και μια Επιμελητή Β. Συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν οι εξής διευθυντικές θέσεις ειδικότητας: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ. Επίσης προκηρύχθηκε μια θέση Επιμελητή Β’ ειδικότητας ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ.

Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Καρπενησίου

Η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το Κέντρο Υγείας Καρπενησίου, το οποίο εδρεύει στο κτήριο του πρ. ΙΚΑ στο Καρπενήσι, προκηρύσσει επίσης μία (1) θέση Διευθυντή Γιατρού για το Κέντρο Υγείας, ειδικότητας ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ.

Η προκήρυξη βρίσκεται ήδη “στον αέρα”. Η προθεσμία των αιτήσεων αρχίζει στις 12/8/2022 ώρα 12:00 και λήγει στις 2/9/2022 ώρα 24:00, ενώ θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας gov.gr.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ