28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πέτρος Κόκκαλης: Η απάντησή του στην οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ

Με ειρωνική διάθεση, ο Πέτρος Κόκκαλης απαντά μέσω ανάρτησης στο Twitter σε όσα του καταλόγιζε νωρίτερα με επίσημη ανακοίνωση η ΝΔ με αφορμή τον τουρισμό.

Υπενθυμίζεται πως το κυβερνών κόμμα ανέφερε: «Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο:

“Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”. Βέβαια θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Τι απαντά ο Πέτρος Κόκκαλης

Στην ανάρτησή του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Όσο η ΝΔ τάχα ήθελε να ανοίξουν οι πατέντες, άλλο τόσο εμείς τάχα δεν θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός που μαστίζεται από ανεργία. Στο δια ταύτα, ο σύνδεσμος https://fb.watch/5lids1R1fZ/ για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει τι συζητήσαμε για τη βιώσιμη ανάκαμψη του Τουρισμού στην Κρήτη».

Δείτε την

Όσο η ΝΔ τάχα ήθελε να ανοίξουν οι πατέντες, άλλο τόσο εμείς τάχα δεν θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός που μαστίζεται από ανεργία. Στο δια ταύτα, ο σύνδεσμος https://t.co/70zA9QoO57 για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει τι συζητήσαμε για τη βιώσιμη ανάκαμψη του Τουρισμού στην Κρήτη.

— Petros Kokkalis (@PetrosKokkalis) May 7, 2021

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

To άρθρο Πέτρος Κόκκαλης: Η απάντησή του στην οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ