29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Παλέψαμε αλλά αποτύχαμε, θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα σηκωθούμε”. Ο Πάνος Λιάγκας για τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού

Οδυνηρό υποβιβασμό γνώρισε ο Λεβαδειακός, που, όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά ΝΕΑ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Λαμία (1-1) και έπεσε στη Super League 2, παρά την αξιόλογη προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στη Λαμία, οι παίκτες του Λεβαδειακού βρέθηκαν αγκαλιά με ένα σπουδαίο τρίποντο καθώς ήταν μπροστά στο σκορ έως το 93o λεπτό, σημείο όμως που η Λαμία βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Τόσιτς και έφερε το ματς στα ίσια. Στον αντίποδα, “ζωντανοί” στην υπόθεση παραμονή και μάλιστα με αβαντάζ βγήκαν οι Φθιωτοί. Στη ζώνη του υποβιβασμού είναι ο Ιωνικός με 26 πόντους, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ. Οι Νικαιώτες θα δώσουν έναν τελικό σωτηρίας με τη Λαμία (13/5), η οποία είναι πάνω από τους δύο τελευταίους με 28 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός του Γιάννη Πετράκη ήταν εξαιρετικός με τη Λαμία αλλά και πάλι πλήρωσε την ατυχία του, με αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία με τη Λαμία, να τερματίζει οριστικά στις δύο τελευταίες -καταδικαστικές- θέσεις. Η ομάδα προηγήθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκα στο 45′, το οποίο είχε κερδίσει ο Γιαννιώτας. Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός δεν κινδύνευσε καθόλου από τους γηπεδούχους, κρατούσε το τρίποντο στα χέρια του, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, με κορυφαία το δοκάρι του Σακό. Τελικά, όμως, δέχτηκε την ισοφάριση από μία κόντρα της μπάλας στο 93ο λεπτό, για το τελικό 1-1.

Βασικός αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Λιάγκας, που τη φετινή σεζόν 2022-’23 «έγραψε» 19 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα των Βοιωτών, όντας εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού. Ο υψηλόσωμος αμυντικός αναγκάστηκε να μείνει για τρεις μήνες εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά, στις αρχές Νοεμβρίου ’22.

Με ανάρτησή του, δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα: «Παλέψαμε αλλά αποτύχαμε, θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα σηκωθούμε. Γιατί έτσι είναι η ζωή», έγραψε.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ