19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παλμέιρας – Φλαμένγκο 2-1: H ομάδα του Άμπελ Φερέιρα κατέκτησε το δεύτερο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες

Η Παλμέιρας του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, κατέκτησε δεύτερο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες, λυγίζοντας στον τελικό την Φλαμένγκο με 2-1 στην παράταση σε ένα συγκλονιστικό ματς. 

Μετά από ένα φοβερό ματς που κρίθηκε στην παράταση, η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα έραψε ιστορία καθώς παρέμεινε «βασίλισσα» της Λατινικής Αμερικής για δεύτερη σερί χρονιά κατακτώντας ξανά το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πέρυσι ήταν κόντρα στη Σάντος και φέτος σε έναν άλλο βραζιλιάνικο «εμφύλιο» κόντρα στη Φλαμένγκο.

Ο Ραφαέλ Βέιγκα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Παλμέιρας στο 5ο μόλις λεπτό, αιφνιδιάζοντας τη Φλαμένγκο, η οποία όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα πήρε τα ηνία του αγώνα. Η «Φλα» έχασε μεγάλες ευκαιρίες και τελικά βρήκε την ισοφάριση στο 72ο λεπτό με τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί ο Ντειβέρσον στο 96ο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά την Παλμέιρας ξεσπώντας σε λυγμούς αμέσως μετά το γκολ που έβαλε «φωτιά» στο «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο όπου διεξαγόταν το μεγάλο ματς. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η κούπα πήγε ξανά στην Παλμέιρας, με τους παίκτες της να ξεσπουν σε έξαλλα πανηγύρια με τη λήξη του τελικού.

 

To άρθρο Παλμέιρας – Φλαμένγκο 2-1: H ομάδα του Άμπελ Φερέιρα κατέκτησε το δεύτερο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ