25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παναθηναϊκός: Βέλεθ και Νιάς προλαβαίνουν τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Βέλεθ και Νιάς προλαβαίνουν τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός κλείνει την κανονική διάρκερια της Superleague με εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να δει το ιατρικό δελτίο των «πρασίνων» να… μικραίνει.

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (09.03.2021) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (14/03, 19:00) καθοριστικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Φραν Βέλεθ και Σεχ Νιας να ανεβάζουν στροφές (παρότι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα) και να έχουν πλέον ολοένα και περισσότερες πιθανότητες για να προλάβουν να μπουν στην αποστολή του ντέρμπι με το «δικέφαλο του Βορρά».

Οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ωστόσο, ο πρώτος αναμένεται να «μπει» από την Τετάρτη (10/03) σε φουλ ένταση. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει μικρές, μυϊκές ενοχλήσεις και η παρουσία του θα ξεκαθαρίσει έως την Παρασκευή (12/03).

Οι Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, «απών» ήταν ο Σανκαρέ όπως και ο Καμπετσής που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και αγωνιστικά παιχνίδια τριών ομάδων.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Βέλεθ και Νιάς προλαβαίνουν τον ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ