19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη και Σένκεφελντ κόντρα στον Άρη – Η πιθανή ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη και Σένκεφελντ κόντρα στον Άρη – Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός θα έχει δύο σημαντικές ελλείψεις κόντρα στον Άρη για την 4η αγωνιστική των play out της Superleague, αφού οι Χατζηγοβάνης και Σένκεφελντ τέθηκαν εκτός αποστολής με τραυματισμούς.

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται έτσι να δώσει τη θέση τους σε Αϊτόρ και Σανκαρέ, με τον Νιας να μεταφέρεται ξανά στην άμυνα για να καλύψει το κενό του Ολλανδού στόπερ. Όλα δείχνουν έτσι, ότι η ενδεκάδα του Τριφυλλιού θα αποτελείται από τους Διούδη, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μολό, Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Μακέντα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play off με αντίπαλο τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/4, 15:00). Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, αμυντική τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη και Σένκεφελντ κόντρα στον Άρη – Η πιθανή ενδεκάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ