29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παναθηναϊκός: «Ψάχτηκαν» για Λημνιό οι «πράσινοι» – Έρχεται πρόταση για Αϊτόρ

Την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού φέρεται να εξέτασε ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, ενώ παράλληλα αναμένεται πρόταση από Ισπανία για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «χτενίζει» μαζί με τους συνεργάτες του την αγορά, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες για το χτίσιμο ενός νέου ανταγωνιστικού ρόστερ. Ένα από τα ονόματα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι αυτό του διεθνούς εξτρέμ, Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος είναι «φευγάτος» από την Κολωνία, όπου δεν φαίνεται πως θα του δοθεί σημαντικός ρόλος τη νέα σεζόν.

Η πρώτη επαφή με τον παίκτη έγινε σε καλό κλίμα, αφήνοντας περιθώρια συνεργασίας, αλλά την τελική κρίση θα την έχει ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επιθυμεί την προσθήκη 5-6 παικτών, τρεις εκ των οποίων θα ήθελε να έχουν αποκτηθεί πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (13/6) η Livesport, οι «πράσινοι» περιμένουν πρόταση για τον Αϊτόρ. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η Μαγιόρκα θα ζητήσει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται τον 25χρονο εξτρέμ με την μορφή του δανεισμού, ο οποίος θα συνοδεύεται και με οψιόν αγοράς.

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Ψάχτηκαν» για Λημνιό οι «πράσινοι» – Έρχεται πρόταση για Αϊτόρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ