Ημερομηνία

Παν/νιο Πρωτάθλημα Στίβου / Πρωταθλητής Ελλάδας με μεγάλη επίδοση ο Γιώργος Σταμούλης

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου φιλοξενεί το Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών, με την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση να συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Όπως το 2025, το 2022 και το 2021, έτσι και φέτος ο Γιώργος Σταμούλης, ευρυτανικής καταγωγής, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 3.000 μ. στιπλ, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο αγώνισμα. Ο αθλητής του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του και έφτασε με άνεση στη νίκη, τερματίζοντας σε 8:55.02. Μάλιστα, η επίδοσή του αποτελεί την καλύτερη που έχει σημειωθεί ποτέ από νικητή του αγωνίσματος στην ιστορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Σταμούλης πραγματοποίησε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι, όπου παρέμεινε για δύο εβδομάδες, αξιοποιώντας τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του παραχώρησε και συνέντευξη στα Ευρυτανικά Νέα, μιλώντας για τους στόχους της φετινής χρονιάς και τη σημασία που έχει για τον ίδιο το Καρπενήσι ως τόπος προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα