7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παν/νιο Πρωτάθλημα Drift / Ξανά πρωταγωνιστές οι οδηγοί της ΑΛΑΚ, με 2 θέσεις στο βάθρο στον αγώνα του Λουτρακίου

Με 40 συμμετοχές διεξήχθη ο 5ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου. Ο αγώνας διοργανώθηκε με επιτυχία από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Με πέντε οδηγούς εκπροσωπήθηκε στο Λουτράκι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου· δύο εξ αυτών βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα στην κατηγορία Street Legal, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης (ΑΛΑΚ, φωτο) με Subaru Impreza GC8, ο οποίος κατάφερε να είναι ο πιο σταθερός οδηγός καθόλη την διάρκεια του διημέρου, εντυπωσιάζοντας τους βαθμολογητές αλλά και τον κόσμο με τα περάσματά του. Ο οδηγός από το Καρπενήσι, επικράτησε στον τελικό του Μάριου Ρέλλα (Toyota Starlet), ενώ νωρίτερα είχε χρειαστεί να αποκλείσει δύο άλλους οδηγούς της ΑΛΑ Καρπενησίου (Παπαβασιλείου και Τσιάκα).

Ο Γιάννης Παπαβασιλείου, με BMW, παρότι στους προκριματικούς προκρίθηκε με την καλύτερη βαθμολογία, περιορίστηκε στην 8άδα καθώς έμεινε εκτός από τον Θεοδωρογιάννη, ενώ το βάθρο της κατηγορίας Street Legal συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάκας (ΑΛΑΚ) με Opel Ascona, ο οποίος προσπάθησε για το καλύτερο αποτέλεσμα έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του να συνεχίσει να διατηρεί την πρωτοπορία στην κούρσα του πρωταθλήματος, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Στην κατηγορία Pro, ο Πάνος Ράπτης (Nissan 200sx) νίκησε στην πρώτη μάχη και πέρασε στους «8», ενώ ο Πάνος Κίτσιος (Τοyota Corolla), μετά από ισοπαλία, έμεινε στη φάση των 16.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ