19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”, ανακοίνωσε η Σοφία Ζαχαράκη

Ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται από το κοινό για το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”, που επιδοτεί διακοπές και ωφελεί περίπου 600.000 πολίτες.

Το πρόγραμμα άνοιξε στις αρχές της εβδομάδες και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στη δήλωση συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr. Όπως δήλωσε στον ANT1, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, δίνεται παράταση στη δυνατότητα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα έως και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Συγκεκριμένα θα μπορούν να αιτηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ, κάτι που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 10/7. Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή υποβάλλουν αιτήσεις στην πλατφόρμα όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 8-9.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε πρόσφατα ότι, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η υγειονομική κρίση, όσοι είναι ήδη δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να εξαργυρώσουν τα voucher που δεν εξαργυρώθηκαν πέρυσι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ