25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Παρά την πικρία της προσωπικής ήττας στην Ευρυτανία, παραμένω αγωνιζόμενος στην πρώτη γραμμή για τη μεγάλη μας παράταξη” – Το μήνυμα Κοντογεώργου

Αναφορά του τ. βουλευτή στο εκλογικό αποτέλεσμα πανελλαδικά και τοπικά και κάλεσμα για στήριξη της ΝΔ στις δεύτερες κάλπες

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου σχολιάζει, σε ανάρτησή του στο facebook, ο απερχόμενος βουλευτής Ευρυτανίας, Κώστας Κοντογεώργος. «Παρά την πικρία της προσωπικής ήττας στην Ευρυτανία (της οποίας τα αίτια θα αναλύσουμε, εν ευθέτω χρόνω), παραμένω αγωνιζόμενος στην πρώτη γραμμή, για την μεγάλη μας παράταξη», αναφέρει ο κ. Κοντογεώργος και απευθύνει κάλεσμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, απέναντι «…στους μηδενιστές και στα επικίνδυνα σχέδιά τους», όπως σημειώνει.

Γράφει ο κ. Κώστας Κοντογεώργος τα εξής:

“Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ευρυτάνες Συμπολίτες μου,

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, οι Έλληνες πολίτες, μίλησαν με φωνή βροντερή που συντάραξε όλη την χώρα.

Η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, κατήγαγε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.

Είναι σαφές ότι η Ελληνική Κοινωνία, στην συντριπτική της πλειοψηφία, διακρίνει την ειλικρίνεια από το ψέμα, την σεμνότητα από την αλαζονεία και την καθαρότητα των πολιτικών θέσεων, από τα θολά και επικίνδυνα σχέδια, δήθεν προοδευτικών κομμάτων.

Η Νέα Δημοκρατία, μπορεί και πρέπει, να αναδειχθεί και πάλι αυτοδύναμη Κυβέρνηση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μιλά με όρους του μέλλοντος και μπορεί να εγγυηθεί, με το πρόγραμμά της, την ευημερία όλων των Ελλήνων.

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Παρά την πικρία της προσωπικής ήττας στην Ευρυτανία (της οποίας τα αίτια θα αναλύσουμε, εν ευθέτω χρόνω), παραμένω αγωνιζόμενος στην πρώτη γραμμή, για την μεγάλη μας παράταξη.

Την παράταξη που υπηρέτησα με πάθος και με όλες μου τις δυνάμεις, που με τίμησε και την τίμησα, όσο κανείς άλλος στην Ευρυτανία μας.

Την παράταξη που άλλαξε την μορφή του τόπου μας και τον ενέταξε στις σύγχρονες κοινωνίες, με αξία και προοπτική.

Πάμε και πάλι μαζί στις 25 Ιουνίου να κάνουμε την Ελλάδα γαλάζια!

Να πούμε και πάλι όχι στους μηδενιστές και στα επικίνδυνα σχέδιά τους!

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, με την Νέα Δημοκρατία!

Για την Ελλάδα που αγαπάμε και μας αξίζει!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ