19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 2-0: Άνετα και χωρίς Μέσι το 8Χ8 στο πρωτάθλημα

Την ώρα που οι αντίπαλοί της είτε «αγκομαχούν» να σηκώσουν κεφάλι, είτε παίρνουν νίκες με το ζόρι, η Παρί Σεν Ζερμέν «καλπάζει» προς την επιστροφή στο θρόνο του πρωταθλήματος Γαλλίας αφού με τη νίκη (2-0) επί της Μονπελιέ έκανε το 8Χ8, χωρίς να χρειαστεί μάλιστα τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι. 

Δεν έχει αντίπαλο η Παρί Σεν Ζερμέν φέτος στη Γαλλία, καθώς με το αποψινό 2-0 επί της Μονπελιέ στο «Παρκ ντε Πρενς» έκανε το 8Χ8 στο ξεκίνημα της σεζόν και φυσικά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έχοντας ήδη αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την δεύτερη Μαρσέιγ.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο δείχνει αποφασισμένη να τελειώσει με την υπόθεση τίτλος από πολύ νωρίς, καθώς την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες μετρούν συνεχώς απώλειες, εκείνη εύκολα ή δύσκολα παίρνει τις νίκες που θέλει για να κάνει έναν ακόμη «περίπατο» στο πρωτάθλημα. Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι σε δεύτερο συνεχόμενο ματς οι «πρωτευουσιάνοι» σκόραραν με τους Γκουεγέ (14′) και Ντράξλερ (89′) να σκοράρουν πήρε μία εύκολη νίκη, που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη σε εύρος αν ο Νεϊμάρ ήταν πιο εύστοχος στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Την ίδια ώρα η Λιόν των 10 παικτών από το 15ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Έμερσον) κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» με την Λοριάν, φτάνοντας στο τελικό 1-1 με το γκολ του Εκαμπί στο 51ο λεπτό, ενώ νωρίτερα η πρωταθλήτρια Λιλ πέρασε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Στρασμπούρ με 2-1.

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 2-0: Άνετα και χωρίς Μέσι το 8Χ8 στο πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ