28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παρί Σεν Ζερμέν: Το μυθικό συμβόλαιο που προσφέρει στον Εμπαπέ

Γη και… ύδωρ προσφέρει η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ προκειμένου να τον «δέσει» για την επόμενη πενταετία στον Πύργο του Άιφελ.

Η ηγεσία των Παριζιάνων είναι διατεθειμένη να κάνει τον Γάλλο σούπερ σταρ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο, προτείνοντάς του ένα συμβόλαιο έως το 2027 με ετήσιες απολαβές 45 εκατ. ευρώ.

Ποσό που αφορά τις «καθαρές» αποδοχές του, καθώς στα προταθέντα προς την πλευρά του Μπαπέ έχουν συμπεριληφθεί και πολύ υψηλά μπόνους στόχων, ομαδικών και ατομικών, που μπορούν να φτάσουν το σύνολο των χρημάτων που θα καρπωθεί την επόμενη πενταετία στα 250 εκατ. ευρώ!

Μία «μυθική» πρόταση που ήρθε στο προσκήνιο την Τετάρτη (13/10) από τα γαλλικά ΜΜΕ, με την επισήμανση πως οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι καθοριστικές γύρω απ’ τη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης… καιροφυλαχτεί για να κάνει (επίσημα πλέον) την κίνησή της για τον 22χρονο σούπερ σταρ μετά την 1η Ιανουαρίου, όταν θα έχει μπει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του…

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν: Το μυθικό συμβόλαιο που προσφέρει στον Εμπαπέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ