25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παραμένει κλειστό το ΚΔΑΠ του δήμου Καρπενησίου -τουλάχιστον μέχρι τις 25 Ιανουαρίου

Με εγκύκλιο που δημοσιεύθηκε, γνωστοποιήθηκε η συνέχιση αναστολής λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Εγκύκλιο με πρόσθετες οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), εξέδωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Με την εγκύκλιο, που δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, με αποδέκτες και τις Περιφέρειες και τους Δήμους, η Υφυπουργός ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για τη διατήρηση του καθεστώτος αναστολής λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π), έως και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021. Κλειστό παραμένει, έτσι, όπως ανακοίνωσε εν συνεχεία και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, το ΚΔΑΠ του δ. Καρπενησίου.

Αντίθετα, κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του το ΚΔΑΠ μεΑ «Ανεμώνη», με τη σχετική εγκύκλιο να προβλέπει τη διενέργεια τεστ (rapid ή PCR) ανά εβδομάδα στους εργαζόμενους. Επίσης, συνιστάται ο διαχωρισμός παιδιών – ενηλίκων, όπου υφίστανται παράλληλα και οι δύο ηλικιακές ομάδες.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ