28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο… Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έστησαν μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στην πλατεία Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ωραία εκδήλωση γεμάτη παιδικά χαμόγελα, στην αυλαία του 2022 στην πλατεία Καρπενησίου

Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά (και όχι μόνο) στήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί του Σαββάτου (31/12) ο… Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ ξωτικά, ελάφια και ξυλοπόδαροι πρόσφεραν στιγμές χαράς στους μικρούς τους φίλους.

Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, η Δημοτική Φιλαρμονική έπαιξε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και μελωδίες γιορτινές, ενώ η εκδήλωση -ενταγμένη στο πρόγραμμα των Γιορτών Χειμώνα- περιλάμβανε, επίσης, χορούς από παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου “Μάρκος Μπότσαρης” (με διδάσκουσα τη Δήμητρα Λάππα), face painting κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ

«Λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, η κεντρική πλατεία της πόλης μας πλημμύρισε με φωνές και χαμόγελα των παιδιών σε ένα ξεχωριστό πάρτυ με πολλές εκπλήξεις και δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Καλή χρονιά γεμάτη χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές!», αναφέρει ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ