20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παρελήφθη το έργο αποκατάστασης βλαβών από υγρασία στο κτήριο του Μουσείου Κορυσχάδων που χρηματοδοτήθηκε κατά 50% από την Βουλή των Ελλήνων

Σχεδόν 77.000 ευρώ κόστισε το έργο αποκατάστασης βλαβών που προκλήθηκαν στο κτίριο του Μουσείου Κορυσχαδων από την υγρασία που διάβρωσε σημαντικά τμήματα του κτηρίου.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε κατά 50% από την Βουλή των Ελλήνων και κατά 50% από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

“Οριστική παραλαβή έργου “Αποκατάσταση βλαβών από υγρασία στο κτήριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων”

Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του έργου: « Αποκατάσταση βλαβών από υγρασία στο κτήριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων», το οποίο κατασκευάσθηκε από τον Δήμο Καρπενησίου και κόστισε 76.536,89 ευρώ. Το έργο σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής  Ανάπτυξης χρηματοδοτήθηκε κατά το ήμισυ από πιστώσεις του Ειδικού Λογαριασμού της Βουλής των Ελλήνων και κατά το υπόλοιπο ήμισυ από τις πιστώσεις του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ την επιστημονική εποπτεία είχε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ