24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην Τρίπολη: Με την Αντικαπιταλιστική Αριστερά για να γίνει η αντισυστημική οργή, δύναμη ανατροπής

Την πολιτική της θέση και τους υποψηφίους βουλευτές της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσίασε στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή.

Υπήρξαν τοποθετήσεις υποψηφίων και απ’ τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α μετέχει με υποψηφίους και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

“Με την αντικαπιταλιστική αριστερά, για να γίνει η αντισυστημική οργή, δύναμη ανατροπής. Μαύρο στη Ν.Δ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η προοδευτική διακυβέρνηση δεν αποτελούν λύση. Το σύστημα είναι βαθιά άρρωστο στη ρίζα του. Πρέπει να δυναμώσουμε το αντισυστημικό – αντικαπιταλιστικό ρεύμα στην κοινωνία. Με κίνημα ανατροπής, με ισχυρή αντικαπιταλιστική Αριστερά, να δυναμώσουμε σήμερα την πάλη. Να ανοίξουμε το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή. Στη μάχη για μία κοινωνία, όπου την οικονομία και την εξουσία θα έχουν στα χέρια τους οι παραγωγοί του πλούτου, η κοινωνική πλειονότητα και όχι η μειοψηφία των ιδιοκτητών – καπιταλιστών. Χρειάζεται αγώνας, χρειάζεται δυνατή ΑΝΤΑΡΣΥΑ “, δήλωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Τρίπολη

Καταλήγοντας τις ομιλίες τους οι υποψήφιοι, στάθηκαν και στον αγώνα που κάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για εργαζόμενους με δικαιώματα, για μία ζωή που αξίζει.

Στο πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γίνεται λόγος για βασικό μισθό, για όλους, πάνω από 1.000 ευρώ, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, παντού, για σταθερή δουλειά και ενιαίες εργασιακές σχέσεις, για μείωση του χρόνου εργασίας (30 ώρες την εβδομάδα, 6 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα), για κοινωνική ασφάλιση όλων, για κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας, για παύση της εντατικοποίησης της εργασίας, για εργατικό έλεγχο και για κατάργηση νόμου Χατζηδάκη (και λοιπών νόμων).

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ