18 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πασχαλινά γεύματα αγάπης σε περισσότερους από 100 συμπολίτες μας, μοιράστηκαν σε Καρπενήσι και χωριά το Μ. Σάββατο (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Φαγητό και εδέσματα στο κλίμα των ημερών του Πάσχα, παρασκεύασε το προσωπικό του μαγειρείου της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου ανήμερα του Μ. Σαββάτου (4/5), στο πλαίσιο της δράσης καθημερινής διανομής μερίδων φαγητού από τον δήμο, σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Μαγειρίτσα, ψητό αρνί, πασχαλινά αυγά, κουλούρια, λαμπάδες κ.α., περιλάμβανε η σακούλα που παρέλαβαν σήμερα από το προσωπικό της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», σε Καρπενήσι και χωριά, οι ωφελούμενοι, ενώ νωρίς το πρωί, στα μαγειρεία της Εστίας βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χριστίνα Σβερώνη-Λιάπη.

«Βρεθήκαμε σήμερα εδώ για να μοιράσουμε τα πασχαλινά εδέσματα. Μοιράσαμε ήδη, τη Μεγάλη Πέμπτη, δύο νηστίσιμα φαγητά, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα δώσουμε μαγειρίτσα, αρνί ψητό, αυγά, κουλούρια και από μία λαμπάδα», ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του μαγειρείου της Μαθητικής Εστίας, που έπιασαν δουλειά από τα ξημερώματα ώστε εγκαίρως οι δικαιούχοι της δράσης να παραλάβουν τις μερίδες με το πασχαλινό φαγητό.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ