18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πατέρας πασίγνωστης παρουσιάστριας αποκαλύπτει: Μπαινόβγαινα στη φυλακή από 17 ετών

Δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια της Maya Jama, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της μιλώντας στη “Sun”.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν μόλις δύο ετών, όταν η αστυνομία τους χτύπησε την πόρτα, ψάχνοντας τον πατέρα της για μία επίθεση. Όταν την ρώτησαν “πού είναι ο μπαμπάς σου;”, εκείνη απάντησε: “Κάτω από το κρεβάτι”.

“Είναι παράξενο, είναι πλέον γυναίκα και έχει φτιάξει τη ζωή της, αλλά για μένα θα είναι πάντα το κοριτσάκι μου”, λέει ο 52χρονος Χουσεΐν, ο οποίος εργάζεται σε μπαρ.
Και συνεχίζει: “Για να είμαι ειλικρινής, πάντα μου άρεσαν οι… καβγάδες. Και το Μπρίστολ είναι μία περιοχή, όπου υπάρχει πολλή βία. Αλλά ηρέμησα, όταν γεννήθηκε η Maya και ήμουν 26 ετών. Σταμάτησα να πηγαίνω στους ποδοσφαιρικούς αγώνες τα Σαββατοκύριακα, για να είμαι στο σπίτι με την οικογένεια μου. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που κοίταξα τα μάτια της. Όταν γεννήθηκε, κοιταχτήκαμε με τη μητέρα της και είπαμε ο ένας στον άλλον “εμείς το κάναμε αυτό”. Δεν πίστευα πόσο όμορφη ήταν η κόρη μου”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Jama (@mayajama)

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μπαινόβγαινε στη φυλακή από την ηλικία των 17 ετών. Το 1996, όταν η Maya ήταν μόλις δύο ετών και ο αδερφός της μωρό, ο Χουσεΐν φυλακίστηκε για ένα χρόνο, γιατί έσπασε ένα μπουκάλι πάνω σε έναν άνδρα. Τρία χρόνια μετά, ξαναμπήκε στη φυλακή, όπου έμεινε τέσσερα χρόνια, κατηγορούμενος για άγριο ξυλοδαρμό.
“Ήταν τεσσάρων ετών, όταν με επισκέφτηκε για πρώτη φορά στη φυλακή. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Με ρωτούσε πότε θα γυρίσω στο σπίτι. Της απάντησα ‘όχι ακόμα΄’. Μου απέμεναν δύο ή τρία χρόνια. Τι να της έλεγα;”.

Στη συνέντευξη του, ο Χουσεΐν δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι η κόρη του δεν θέλει να έχει επαφές μαζί του. “Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν το 2017… Θα ήθελα πολύ να τη βλέπω, να βγαίνουμε για φαγητό… Αλλά έχω αποδεχτεί ότι αυτή τη στιγμή δεν ‘χωράω’ στη ζωή της. Ελπίζω αυτό να αλλάξει κάποια στιγμή”.

To άρθρο Πατέρας πασίγνωστης παρουσιάστριας αποκαλύπτει: Μπαινόβγαινα στη φυλακή από 17 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ