30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πεζοπόρησαν ως την κορυφή της Χελιδόνας και αφιέρωσαν την ανάβαση στον αδικοχαμένο Θοδωρή Τσώνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πέρασαν σχεδόν 50 ημέρες από τον αδόκητο χαμό του Θοδωρή Τσώνη. Ο 47χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, επέστρεφε από το Αγρίνιο στο Καρπενήσι μέσω Προυσού, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της. Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ωστόσο νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10/2/24, ο 47χρονος εντοπίστηκε σε γκρεμό, χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Τσώνης ήταν ιδρυτικό μέλος στον Πεζοπορικό Φυσιοδιφικό Σύλλογο Καρπενησίου, ακολουθώντας σχεδόν κάθε εξόρμηση και πεζοπορία του συλλόγου, λάτρης, εξάλλου, της φύσης και της άθλησης. Οι φίλοι και οι φίλες του, μέλη στον ΠΦΣΚ, δεν τον ξέχασαν και σήμερα, Κυριακή, τελευταία ημέρα του Μαρτίου, αφιέρωσαν στη μνήμη του την ανάβαση που πραγματοποίησαν στην κορυφή της Χελιδόνας, στα 1.975 μέτρα.

«Ανάβαση στην κορυφή της Χελιδόνας, μια διαδρομή αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Θοδωρή που τόσο γρήγορα έφυγε από κοντά μας· “πάντα μαζί μας Θοδωρή”», έγραψε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη συγκινητική ανάβαση στη μνήμη του 47χρονου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ