16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΠΕΚΙΝΟ 2022 / Η ώρα του Γιάννη Αντωνίου! Τα ξημερώματα της Κυριακής (13/2) ρίχνεται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων

Έφθασε η ώρα του Γιάννη Αντωνίου. Ο 26χρονος πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, που πρωτόμαθε σκι στο Βελούχι και κατάφερε να εξελιχθεί στον καλύτερο Έλληνα χιονοδρόμο, ντεμπουτάρει στο ΠΕΚΙΝΟ 2022, στη 2η συμμετοχή του σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αντωνίου αγωνίζεται, αρχικά, στο γιγαντιαίο σλάλομ: η 1η διαδρομή στο αγώνισμα ξεκινά στις 4:15 τα ξημερώματα της Κυριακής (13/2), ενώ στις 7:45 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η 2η κατάβαση των αθλητών· ο Ευρυτάνας σκιέρ φέρει το νούμερο 64. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 και το Eurosport1.

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στο απλό σλάλομ.

«Στόχος μου, πάνω απ’ όλα, είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να φτάσω στο υψηλό επίπεδο απόδοσης στο σκι που έχω πετύχει κατά τη διάρκεια της προπόνησής μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδο που έχω φτάσει και θέλω πολύ να πετύχω μια απόδοση που να είναι αντάξια με τις δυνατότητές μου (…).Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή και ελπίζω να εμπνεύσω νέους ανθρώπους να κάνουν το δικό τους όνειρο πραγματικότητα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αντωνίου.

Καλή επιτυχία, Γιάννη!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ