ΠΕ Ευρυτανίας / Επτά (7) προσλήψεις για δύο χρόνια, στο πλαίσιο απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων από τη ΔΥΠΑ

ΠΕ Ευρυτανίας / Επτά (7) προσλήψεις για δύο χρόνια, στο πλαίσιο απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων από τη ΔΥΠΑ

Στην πρόσληψη συνολικά επτά (7) ατόμων ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) ετών, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, στο πλαίσιο του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω της ΔΥΠΑ.

Με αυτόν τον τρόπο, η Π.Ε. Ευρυτανίας, σε συνεργασία με την αρμόδια ΚΠΑ 2 του πρ. ΟΑΕΔ Ευρυτανίας, προσδοκά να συμβάλλει στην επανένταξη μακροχρόνια άνεργων που ηλικιακά βρίσκονται πολύ κοντά στη συνταξιοδότηση και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Τα ονόματα

Έτσι, ήδη από 1 Αυγούστου 2024 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2025, και με δυνατότητα παράτασης ενός ακόμη έτους, παρέχουν τις υπηρεσίες τους οι εξής: Μαίρη Στεφανή, ειδικότητας ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου και Αλεξάνδρα Αλεξανδρή, ειδικότητας ΤΕ Υπάλληλοι Γραφείου, οι οποίες θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού με αντικείμενο εργασίας τη διεκπεραίωση διοικητικών εργασιών της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Τρία ακόμη άτομα, ειδικότητας ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου, στελεχώνουν υπηρεσίες της ΠΕ με σκοπό τη διεκπεραίωση διοικητικών εργασιών. Ειδικότερα, η Ναυσικά Καλύβα, τοποθετείται στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, η Ελένη Μηχιώτη, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και ο Λεωνίδας Μπαρλάς, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Στασινός και ο Νικόλαος Τσιριμώκος, ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, θα συνδράμουν το έργο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων με σκοπό την εκτέλεση έργων καθαρισμού της βλάστησης κατά μήκος του οδικού δικτύου, αποψίλωσης και απομάκρυνσης ξηρής φυτικής βιομάζας από τις φυτεμένες νησίδες και τα πρανή του οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΕ Ευρυτανίας.