6 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

ΠΕ Ευρυτανίας / 29 μεταλλικές ποτίστρες παραδόθηκαν για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων του νομού

Από το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ορεινής- Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας, κας Κατερίνας Καλαντζή, ανακοινώθηκε “…η παράδοση είκοσι εννέα (29) μεταλλικών ποτιστρών που θα τοποθετηθούν σε προκαθορισμένα σημεία σε βοσκοτόπους του μεγαλύτερου μέρους της Ευρυτανίας. Η κατασκευή και η διάθεση των ποτιστρών γίνεται στο πλαίσιο δαπάνης της Π.Ε. Ευρυτανίας για τη συντήρηση των ήδη πεπαλαιωμένων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, καθώς και για νέες ανάγκες”.

Η κατασκευή και τοποθέτηση των ποτιστρών αποτέλεσε προτεραιότητα για τις υπηρεσίες της Π.Ε. Ευρυτανίας, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν η ελάχιστη έμπρακτη συμβολή της στην ανακούφιση των, ούτως ή άλλως, δοκιμαζόμενων παραγωγών του πρωτογενούς τομέα της περιοχής.

“Η τοποθέτηση των ποτιστρών γίνεται σε συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ορεινής- Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας κα Καλαντζή, η οποία φρόντισε για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατασκευής τους, με την αμέριστη υποστήριξη σε όλα τα στάδια, του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιού”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι ποτίστρες θα εγκατασταθούν σε περιοχές των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων, μεταξύ άλλων, σε Βελούχι, Καλιακούδα, Καμάρια, Νιάλα, Βαλαώρα κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ