19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πλήθος ατομικών ρεκόρ για τους αθλητές/τριες του Κ.Ο. Καρπενησίου στο Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης

Ικανοποίηση στον Κ.Ο.Κ. για τις επιδόσεις των αθλητών-τριών στους πανελλήνιους αγώνες του Καρπενησίου.

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν δίπλα στους καλύτερους κολυμβητές-τριες είχαν οι αθλητές-τριες, μέλη των τοπικών συλλόγων, που σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις στο Χειμερινό Κύπελλο 2022, που διεξήχθη στο Καρπενήσι το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου 2022.

Δυναμικό παρών στους πανελλαδικούς αγώνες έδωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου, που συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες, μέλη της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου: Δροσίνη Βάλια, Δροσίνη Ελεάννα, Κατοίκου Μυρτώ, Κόπανος Δημήτρης, Κωστής Άγγελος, Κωτσή Ελισάβετ, Κωτσής Παναγιώτης, Παπαδοκωστοπούλου Μαρία, Παππάς Παναγιώτης, Τσιγαρίδα Κατερίνα, Φραγκαλιού Αρετή.

«Άκρως επιτυχημένο ήταν για τον Κ.Ο. Καρπενησίου και τους κολυμβητές της αγωνιστικής μας ομάδας, το Χειμερινό Κύπελλο 25αρας πισίνας που διεξήχθη το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας», αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε και προσθέτει τα εξής: «Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, για πρώτη φορά φέτος, σε μια διοργάνωση με πάρα πολύ υψηλό ανταγωνισμό και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν πλήθος ατομικών ρεκόρ. Μάλιστα, οι Δημήτρης Κόπανος, Άγγελος Κωστής, Παναγιώτης Κωτσής και Αρετή Φραγκαλιού κατάφεραν να ξεχωρίσουν κατακτώντας υψηλές θέσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κολυμβητές μας, βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας μας, συνεχίζονται τον Δεκέμβρη και όλοι προσμένουμε και ελπίζουμε σε μία πλήρη και πετυχημένη αγωνιστική σεζόν».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ