19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πλημμύρισε αθλητές/τριες η Λαμία – Συνολικά 540 δρομείς συμμετείχαν στο 1ο Sterea Run (αποτελέσματα)

Συνολικά 540 δρομείς όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στους αγώνες των 10 χλμ, 5 χλμ, 2,5 χλμ. και τη σκυταλοδρομία 2Χ5 χλμ στο 8ο Lamia Night Run και το 1ο Sterea Run, που διεξήχθησαν το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2022 στη Λαμία. Πολλές ήταν και οι ευρυτανικές συμμετοχές, με την τοπική δρομική κοινότητα να εκπροσωπείται (ξανά) επάξια. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της σειράς αγώνων Sterea Run, και το Καρπενήσι είχε φιλοξενήσει αντίστοιχη διοργάνωση.

«Το 8ο Lamia Night Run και το 1ο Sterea Run είναι εδώ! Το Night Run έγινε ένας θεσμός που τον αγκαλιάσαμε όλοι από την αρχή. Μικροί και μεγάλοι δίνουμε το καθιερωμένο μας νυχτερινό ραντεβού για να τρέξουμε στην όμορφη πόλη μας. Κάθε χρόνο οι δόμοι της Λαμίας γεμίζουν με χαμόγελα και αγκαλιές. Το Lamia Night Run δεν ενθαρρύνει απλώς την άθληση και τη σωματική άσκηση. Μεταφέρει ένα μήνυμα… αυτό της ευγενούς άμιλλας και της μαζικής συμμετοχής. Ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να ενώνει, να μας γεμίζει όλους χαρά, ξεγνοιασιά, υγεία και χαμόγελα. Η Λαμία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αγαπάει τον αθλητισμό!», αναφέρει για τη διοργάνωση ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Με τη σειρά του, ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας, Φάνης Σπανός, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το 1ο Sterea Run ολοκληρώθηκε με την 5η και πλέον εμβληματική διοργάνωση, το Lamia Night Run! Με εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές, κάθε ηλικίας, που κατέκλυσαν το κέντρο της Λαμίας, και έδωσαν ζωντάνια, χαρά και θετικά μηνύματα για όλους μας! Ραντεβού ξανά του χρόνου, ακόμη πιο δυνατά, σε περισσότερες πόλεις της Περιφέρειάς μας!».

Ο Φώτης Ρηγόπουλος με 38:03, ο Φάνης Κάτσικας με 38:25 και ο Βασίλης Μπισμπίκης με 38:40 ήταν οι τρεις πρώτοι νικητές στα 10 χλμ., Αντιστοίχως στις γυναίκες στα 10 χλμ. επικράτησαν οι Αναστασία Κούγκουλα με 45:47, Βιολέττα Μαυρομμάτη με 48:58 και Ιωάννα Τσιγάρα με 50:19. Στα 5 χλμ. νικητές αναδείχθηκαν οι Κωνσταντίνος Μακαρές (18:02), Κώστας Φάσσας (19:12) και Κωνσταντίνος Καρυδάκης (19:45), ενώ στην κατηγορία γυναικών πιο γρήγορες ήταν η Αντωνία Τσαπαλή (22:43) και ακολούθησαν οι Αννα Νικολάου (24:19) και Μαρία Λίρα (24:23).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ