27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο / Από το Καρπενήσι ξεκίνησε η ξέφρενη πορεία των “μπέμπηδων” του Ολυμπιακού μέχρι τους “4” της Ευρώπης (vid)

Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν την Μπάγερν Μονάχου Κ19 στη Γερμανία με 1-3 και προκρίθηκαν στο Final Four του UEFA Youth League

Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου, καθώς νίκησαν στη Γερμανία με 1-3 στα προημιτελικά του UEFA Youth League και προκρίθηκαν στο Final Four της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Απριλίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες για μία ακόμη φορά έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει και μετά από τις προκρίσεις απέναντι σε Λέτσε, Καμπάλα, Ίντερ, Λανς και τώρα την Μπάγερν Μονάχου, θα δώσουν το «παρών» στην τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που καμία ελληνική ομάδα δεν το έχει καταφέρει ποτέ έως τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες Νέων και Εφήβων του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι (προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο, διαμονή στο Hotel Spa Montana) στις αρχές Αυγούστου ’23. Οι προπονητές Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και Δημήτρης Μαυρογενίδης των τμημάτων Κ19 και Κ17 αντίστοιχα, είχαν δουλέψει εντατικά τόσο στο κομμάτι τακτικής, όσο και στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να είναι άπαντες έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια -κάτι που, εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι πέτυχαν περίφημα.

Επί ευρυτανικού εδάφους, οι Νέοι του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου νίκησαν σε φιλικά παιχνίδια τον Παναιτωλικό (1-0), τη Λαμία (3-0) και τον Αστέρα Σταυρού (2-0).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ