Ποδόσφαιρο / Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λαμία ο Κων/νος Γυφτομήτρος, σε ηλικία 17 ετών και 7 μηνών

Ποδόσφαιρο / Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λαμία ο Κων/νος Γυφτομήτρος, σε ηλικία 17 ετών και 7 μηνών

Η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, αναδεικνύει τη στρατηγική της Λαμίας να επενδύσει στο μέλλον, δίνοντας ευκαιρίες στα νέα ταλέντα να αναδειχθούν και να αποτελέσουν τον θεμέλιο λίθο για ένα ακόμα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για την ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr,  οι Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Ραφαήλ Μαργαρίτης και Δημήτρης Τσιάκας λογίζονται ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έχοντας ήδη επιλέξει και τους αριθμούς στις φανέλες τους. Ο Γυφτομήτρος θα αγωνίζεται με το “41” ο Μαργαρίτης με το “44” και ο Τσιάκας με τον αριθμό “70“. Επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Λεωνίδας Νικολόπουλος.

Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τον Γυφτομήτρο, ποδοσφαιριστή από το Καρπενήσι, δεν είναι απλώς μια επιβράβευση για το ταλέντο και την σκληρή δουλειά του, αλλά και ένα σημαντικό ορόσημο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η συμμετοχή του στο ροτέισον της ομάδας, σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη που του δείχνει το τεχνικό επιτελείο και την προσδοκία ότι τα επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της ομάδας.

Ο Γυφτομήτρος υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Λαμία σε ηλικία μόλις 17 ετών και 7 μηνών.