25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λαμία, η 2η ομάδα που έρχεται φέτος στο Καρπενήσι για προετοιμασία – Εντατικές οι προπονήσεις του Λεβαδειακού

Στη δράση επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές  της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, με τους Φθιωτούς να προετοιμάζονται για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσουν -και φέτος- το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη 14/7 το πρωί, οι παίκτες της Λαμίας θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Τύπου του σταδίου της Λαμίας, ο προπονητής της ομάδας κ. Gianluca Festa θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναλύοντας το πλάνο της ομάδας.

Την Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις με παράλληλες απογευματινές προπονήσεις, ενώ την Κυριακή 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Hotel Spa Montana. Θα πραγματοποιεί καθημερινά διπλές προπονήσεις στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κέρδισε την παραμονή του στη Super League, μετά από αγώνες μπαράζ με τη Βέροια.

Σε εντατικούς ρυθμούς ο Λεβαδειακός

Παράλληλα, εντατικοί είναι οι ρυθμοί προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο Καρπενήσι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) στο Αθλητικό Κέντρο.

Οι προπονήσεις διεξάγονται και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, καθώς η Διοίκηση της ομάδας προέβη στην αγορά ανιχνευτή GPS τελευταίας τεχνολογίας και συγκεκριμένα τον APEX της εταιρίας Statsports, ο οποίος είναι εγκεκριμένος από τη FIFA και χρησιμοποιείται από αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Από τις προπονήσεις του Λεβαδειακού στο Καρπενήσι

Το συγκεκριμένο εργαλείο προσφέρει πλήθος δεδομένων που αφορούν στην καρδιακή συχνότητα, την ταχύτητα, την απόσταση, την απόσταση σε ζώνες ταχύτητας, τον αριθμό των μέγιστων σπριντ, το ρυθμό διασκελισμού, την τοποθεσία, τις θερμίδες, καθώς και τον προπονητικό όγκο και χρόνο αποκατάστασης.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λιάγκα θα ολοκληρώσει την παραμονή της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας την Κυριακή, 17 Ιουλίου.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ