24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο / Λεβαδειακός, η πρώτη άφιξη στο Καρπενήσι. Ξεκίνησαν οι θερινές προετοιμασίες των ομάδων (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Ο Λεβαδειακός είναι η πρώτη ομάδα το φετινό καλοκαίρι που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι. Οι Βοιωτοί του Πάνου Λιάγκου προπονούνται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο με στόχο μια καλή παρουσία στην επιστροφή τους στη Super League.

Με όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά έφθασε στο Καρπενήσι η αποστολή του Λεβαδειακού, που θα παραμείνει επί ευρυτανικού εδάφους μέχρι τις 17 Ιουλίου. Η αποστολή των Βοιωτών απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές. Ο Λεβαδειακός αφίχθη στο Καρπενήσι τη Δευτέρα (4/7), αφού το πρωί της ίδιας είχε γίνει διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», στη Λιβαδειά, η τελευταία προπόνηση του 1ου σταδίου της προετοιμασίας. Δύο ημέρες νωρίτερα οι παίκτες είχαν περάσει από εργομετρικά τεστ.

Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης πήρε στην αποστολή τους τερματοφύλακες Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς και τον νεαρό Μουλαρά, τους αμυντικούς Βήχο, Τσάπρα, Μανιώτη, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ντεντάκη και Βινίσιους, τους μέσους Νίκα, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο και Χάμοντ και τους επιθετικούς Αραβίδη, Δούμτσιο, Συμελίδη, Τσιριγώτη και Μπαρμπόσα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις πρώτες τους δηλώσεις, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν στο Καρπενήσι, όπου τις επόμενες 2 εβδομάδες θα βάλουν τις βάσεις για την επιστροφή τους στην πρώτη εθνική κατηγορία. Στα Ευρυτανικά Νέα μίλησε ο προπονητής και τρεις ποδοσφαιριστές.

Γιάννης Ταουσιάνης (προπονητής): «Βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και πλέον είμαστε στο Καρπενήσι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι έχουμε βρει καλές καιρικές συνθήκες, ενώ έχουμε και στη διάθεσή μας όλους τους ποδοσφαιριστές και έτσι μπορούμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις φιλοδοξούμε να περνάμε τις αρχές που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, τόσο ως αγωνιστική νοοτροπία όσο και ως τρόπο παιχνιδιού, ώστε να εξελίξουμε και κάποια πράγματα γιατί οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες». Σε σχετική ερώτηση για την παρουσία του Π. Λιάγκα στην ομάδα, ανέφερε: «Πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι για αυτόν, γιατί είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Πάνος Λιάγκας (ποδοσφαιριστής): «Η προετοιμασία ξεκίνησε στο Καρπενήσι όπως… πρέπει: δύσκολα, με τρεξίματα και μπάλα. Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στη Super League, σίγουρα εξασφαλίζοντας την παραμονή. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση με παίκτες και προπονητές και διαθέτουμε έναν πολύ καλό κορμό. Για μένα είναι η 5η προετοιμασία στο Καρπενήσι και με βοηθά ότι πρόκειται για ένα γνώριμο μέρος».

Χρήστος Αραβίδης (ποδοσφαιριστής): «Χτίζουμε κάτι καινούριο, καθώς η ομάδα επανήλθε εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά έχουμε ξεκινήσει καλά και με πολλή όρεξη. Οι συνθήκες στο Καρπενήσι είναι εξαιρετικές, εγώ έχω έρθει και με άλλες ομάδες εδώ για προετοιμασία. Όλοι στην ομάδα είμαι πολύ ικανοποιημένοι, όλα -το κλίμα, ο καιρός και οι εγκαταστάσεις- είναι μια χαρά, ώστε να χτίσουμε τον Λεβαδειακό της νέας σεζόν».

Αντώνης Ντεντάκης (ποδοσφαιριστής): «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αφού από πέρυσι τα παιδιά έχουν φτιάξει μια πολύ δεμένη ομάδα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού που θα τον αναπτύξουμε και θα προσπαθήσουμε όλοι -και τα νέα παιδιά που θα έρθουν- να μπούμε στο κλίμα της ομάδας. Θεωρώ ότι θα φτιάξουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ