19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο σάλας / Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το Καρπενήσι Futsal! Αρχίζει αύριο το F-4 ανόδου στο Αθλητικό Κέντρο

Την πίστη και αισιοδοξία ότι το μέτριο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στο Λουτράκι, στην α’ φάση της υπόθεσης ανόδου, δεν θα επαναληφθεί στο Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός, εκφράζουν οι άνθρωποι του Καρπενήσι Φούτσαλ. Οι παίκτες του Δημήτρη Αντωνίου εμφανίστηκαν σχετικά νωθροί στο μίνι πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο (5-6/06) στο Λουτράκι, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν είχαν και την τύχη μαζί τους. Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου θα κριθεί η άνοδος και το εισιτήριο είναι μόνο για έναν.

Στο Λουτράκι, το Καρπενήσι Φούτσαλ γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες και στον τελευταίο αγώνα επικράτησε επί του Ψυχικού. Κατέλαβε την 3η θέση και θα βρεθεί αντιμέτωπο στον ημιτελικό με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων. Στον έτερο ημιτελικό, ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής θα αγωνιστεί με αντίπαλο το Ψυχικό.

Όλα ή τίποτα στο Καρπενήσι, έστω και χωρίς θεατές

Το διήμερο 12-13 Ιουνίου, όπως είχαν αποκαλύψει τα «Ευρυτανικά Νέα», θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το Φάιναλ 4 για την άνοδο. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου (κλειστό γήπεδο) και λόγω των μέτρων αποτροπής διασποράς του κορονοϊού, θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Όλοι οι αγώνες της β’ φάσης θα έχουν κανονική διάρκεια, ήτοι δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξουν δύο ημίχρονα 3’ λεπτών και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας προβλέπεται η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αντίπαλοι του Καρπενήσι Φούτσαλ εμφανίστηκαν πολύ «διαβασμένοι» στο γήπεδο και εκμεταλλεύθηκαν τα αδύναμα σημεία της νεοσύστατης ευρυτανικής ομάδας, ωστόσο είναι δεδομένο ότι στο Αθλητικό Κέντρο τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά και οι Καρπενησιώτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν με σοβαρές πιθανότητες το ένα και μοναδικό εισιτήριο της ανόδου.

Παρότι δεν θα έχουν την υποστήριξη θεατών, οι παίκτες του Δ. Αντωνίου έχουν αποδείξει ότι εντός έδρας αντλούν επιπλέον ισχύ και βρίσκουν κάθε φορά τον τρόπο να φθάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρουσιάζονται καλύτεροι στο παρκέ (έναντι του χόρτου), ενώ μπορούν να υπολογίζουν και στη συνδρομή ποδοσφαιριστών όπως ο Κατσαδούρος (αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι στο Λουτράκι, καθώς προστατεύθηκε λόγω τραυματισμού), ο Τσιλίκας κ.α.

Τόσο η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων -αντίπαλος στον ημιτελικό- όσο και ο Πήγασος Αγ. Παρασκευής -φαβορί για φιναλίστ- είναι δύο ποιοτικές και έμπειρες ομάδες στη σάλα, με ομοιογένεια και γνώση του αθλήματος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για το Καρπενήσι Φούτσαλ, λένε άνθρωποι του χώρου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρπενησίου θα καλύψουν τα έξοδα διαμονής, διατροφής, μεταφοράς των αποστολών των ομάδων του Φ-4.

Το Σάββατο 12/6 θα γίνουν οι ημιτελικοί. Στις 5μμ, ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Ψυχικού και στις 7 μ.μ. θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Αναγέννηση Θρακομακεδονων-Καρπενήσι Φούτσαλ. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 13/6· θα έχει προηγηθεί ο μικρός τελικός (3μ.μ.).

Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις κερκίδες, ωστόσο οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά -μέσω livestreaming (πατήστε ΕΔΩ).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ