25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο σάλας / Στη Σάμο ταξιδεύει το Καρπενήσι Φούτσαλ, που θέλει να θέσει βάσεις πρόκρισης στο Φ4 για την άνοδο

Με 8μελή αποστολή παικτών ταξιδεύει με προορισμό τη Σάμο, το Καρπενήσι Φούτσαλ. Η νεόκοπη ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Σαμιώτες στον 1ο προημιτελικό στο πρωτάθλημα της Futsal League, διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι ομάδες του Φάιναλ 4 που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στα Περιβόλια Σάμου (στο γήπεδο Βαθέος), στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσούκας Γιάννης, Γυφτομήτρος Κωνσταντίνος, Αθανασόπουλος Βαγγέλης, Πλεξίδας Γιώργος, Καλύβας Γιώργος, Μπακαλίδης Άλεξ, Λέρης Χρήστος, Παχής Άγγελος. Προπονητής είναι ο Αντωνίου Δημήτρης και αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο Κολλημένος Δημήτρης.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο (19/2) το απόγευμα από το Καρπενήσι, θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και στις 08:35 το πρωί της Κυριακής (20/2) «πετάει» για τη Σάμο από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Θα επιστρέψει αυθημερόν με πτήση το απόγευμα της Κυριακής.

Η ευρυτανική ομάδα είναι το φαβορί, ωστόσο απαιτείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και στα δύο παιχνίδια και να αποφύγει πιθανές παγίδες. Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου εμφανίζονται αισιόδοξοι και με πίστη για πρόκριση στους «4», ενώ το περυσινό… πάθημα ίσως λειτουργήσει ευεργετικά φέτος.

Ο 1ος προημιτελικός με τη Σάμο Futsal θα έχει ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube (θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση των ΕΝ).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ