25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο / Σε αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Πάνος Λιάγκας, τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του – «Είμαι αισιόδοξος πως θα μείνουμε στην κατηγορία»

Η ΑΕΚ έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού νικώντας με 3-0 στην «Αγιά Σοφία», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Βοιωτοί ήταν αρκετά μαχητικοί, ωστόσο πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ στην επανάληψη αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τζημόπουλου. Στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ έπαιξε και ο Παναγιώτης Λιάγκας, που μπήκε αλλαγή στο 80’.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός από το Καρπενήσι επέστρεψε σε αγωνιστική δράση έπειτα από 3 μήνες. Στις 9 Νοεμβρίου 2022, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά, ο 23χρονος είχε τραυματιστεί στον προσαγωγό. Έκτοτε δεν είχε καταφέρει, λόγω του τραυματισμού, να αγωνιστεί με τα χρώματα του Λεβαδειακού.

Μάλιστα, ο Λιάγκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στην ήττα (με 1-0) που γνώρισε ο Λεβαδειακός από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος· ο κεντρικός αμυντικός των Βοιωτών πέρασε στο γήπεδο στο 61’ και ενώ η ομάδα του βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ.

«Είμαι αισιόδοξος πως θα μείνουμε στην κατηγορία», δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα στο Περιστέρι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από το Καρπενήσι (δείτε εδώ το βίντεο).

Να σημειωθεί, τέλος, ότι νέος προπονητής του Λεβαδειακού είναι ο Γιάννης Πετράκης, που αντικατέστησε τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ