2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποια αυτοκίνητα θα οδηγούν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Καρπενησίου. Τι προβλέπει η απόφαση Κακαβά, από την έντυπη

από την έντυπη έκδοση

Με απόφαση του Δημάρχου Καρπενησίου, επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων από συγκεκριμένους αιρετούς του Δήμου, συμπεριλαμβάνοντας τον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους. Βασίζεται σε πληθώρα νόμων και κανονισμών που διέπουν τη χρήση και κίνηση δημοτικών αυτοκινήτων. Επισημαίνεται ότι η οδήγηση των οχημάτων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για υπηρεσιακούς σκοπούς.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Κακαβάς θα οδηγεί το Renault Kadjar και ένα Ford Ranger, ενώ οι αντιδήμαρχοι Χρ. Σβερώνη, Παρ. Κόγια και Ιωαν. Σταμάτης μοιράζονται δύο Fiat Panda 4X4. Τα υπόλοιπα Ford Ranger και Toyota Hilux ανατέθηκαν στους αντιδημάρχους Ιωαν. Ίβρο, Ιωαν. Σκαρπή, Δημ. Λερογιάννη και στον Πρόεδρο ΔΣ Χρ. Αρμάγο. Οδήγηση επιτρέπεται αποκλειστικά για υπηρεσιακούς λόγους και υπό την προϋπόθεση ότι το δίπλωμα οδήγησης βρίσκεται σε ισχύ.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, θα οδηγεί το Ι.Χ. Renault Kadjar με αριθμό κυκλοφορίας ΚΤΥ 1222 και το ημιφορτηγό Ford Ranger με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6578.

Οι αντιδήμαρχοι και οι άλλοι αιρετοί της δημοτικής αρχής για τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους, σύμφωνα με την απόφαση θα οδηγούν τα αυτοκίνητα του δήμου ως εξής:

Η Χριστίνα Σβερώνη, αντιδήμαρχος, το Fiat Panda 4X4 με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6576. Η Παρασκευή Κόγια, αντιδήμαρχος θα οδηγεί επίσης το Fiat Panda 4X4 με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6576, ώστε να μοιράζεται τις υπηρεσίακές μεταφορές με την κα Σβερώνη.

Οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Σταμάτης και Δημήτριος Λερογιάννης, θα μοιράζονται οδηγικά καθήκοντα για το Fiat Panda 4X4 με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6577. Ο Ιωάννης Σκαρπής, αντιδήμαρχος θα οδηγεί επίσης το ημιφορτηγό Ford Ranger 4X4 με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6578, όχημα που θα οδηγεί και ο κ. Κακαβάς.

Τέλος, ο Ιωάννης Ίβρος, αντιδήμαρχος αναλαμβάνει την οδήγηση τόσο του ημιφορτηγού Ford Ranger 4X4 με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6579 όσο και του TOYOTA HILUX με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 3781, ενώ ο Χρήστος Αρμάγος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι επίσης οδηγός του ημιφορτηγού Ford Ranger 4X4 με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 6579.

Όλοι οι αιρετοί υποχρεούνται να φροντίζουν τα οχήματα και να είναι υπεύθυνοι για τυχόν βλάβες ή φθορές, με μοναδικό σκοπό τη χρήση τους για την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών. Η απόφαση ισχύει έως τη λήξη των καθηκόντων τους, εφόσον διατηρούν έγκυρο δίπλωμα οδήγησης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ