28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποιοι είναι οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στην Ευρυτανία και τη Στερεά. Συνάντηση εργασίας στη Λαμία με την Περιφερειακή Δ/ντρια

από την έντυπη έκδοση

Έστω και με καθυστέρηση, έγινε από το Υπουργείο Παιδείας, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, η γνωστοποίηση των τελικών πινάκων μοριοδότησης των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των συνεντεύξεων.

Νέοι διευθυντές τοποθετήθηκαν στην Ευρυτανία, καθώς Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο κ. Σταυρόπουλος Βασίλειος (ΠΕ70) και στη Δευτεροβάθμια αναλαμβάνει ο κ. Γιάννακας Γιώργος. Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026. Υποχρεούνται δε, να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022.

Συνάντηση στη Λαμία

Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανέλαβαν υπηρεσία (20/7) οι νεοτοποθετηθέντες/θείσες Διευθυντές/ντριες  Εκπ/σης για τα έτη 2022-2026. Ακολούθησε συνάντηση εργασίας της Περιφερειακής Διευθύντριας Δρ. Ελένης Μπενιάτα με τους νέους/ες Διευθυντές/ντριες, όπου δόθηκαν οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις για τον προγραμματισμό της νέας σχολικής χρονιάς (κεντρική φωτογραφία).

“Αυτό που τονίστηκε είναι η σημασία της συνεργασίας και του συντονισμού όλων των περιφερειακών  διοικητικών και υποστηρικτικών δομών για τη διευκόλυνση του έργου της σχολικής μονάδας και την ποιοτικότερη εκπαίδευση των παιδιών μας. Η Περιφερειακή Διευθύντρια ευχήθηκε στους νέους/ες Διευθυντές/ντριες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης καλή δύναμη στο δύσκολο κι απαιτητικό έργο τους, καθώς και μια γόνιμη κι επιτυχημένη θητεία. Τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση – κι η ίδια προσωπικά – θα είναι αρωγός και θα συνεπικουρεί το έργο τους σε κάθε επίπεδο”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Δ/ντρια.

Επίσης, ευχαριστεί τους/τις απερχόμενους/ες Διευθυντές/ντριες Εκπαίδευσης για την εποικοδομητική συνεργασία τους και τους εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία, από όποια θέση συνεχίσουν να υπηρετούν την εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την  αρ. πρ. Φ.353.1/120/88595/Ε3/ 18-07-2022 Υ.Α. τοποθετούνται ως Διευθυντές/ντριες Εκπαίδευσης οι κάτωθι ως εξής:

Κυριτσόπουλος Δημήτριος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας

Φράγγος Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας

Γιάννακας Γεώργιος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας

Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας

Δούνας Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας

Χουλιάρα – Σιδερά Παναγιώτα, ως Διευθύντρια Π/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας

Ζημιανίτης Κωνσταντίνος, ως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας

Σταυρόπουλος Βασίλειος, ως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας

Γκούμας Ευθύμιος, ως Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας

Παπαϊωάννου Αμαλία, ως Διευθύντρια Π/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ