19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πολεμικές τέχνες / Στο παγκόσμιο κύπελλο Kick Boxing της Κωνσταντινούπολης με 8 αθλητές-τριες ο Α.Σ. Ευρυτανίας

Στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας χτυπά η καρδιά του Kick Boxing, καθώς από τις 12 έως τις 15 Μαΐου 2022 θα διεξαχθεί το παγκόσμιο κύπελλο, με τη συμμετοχή 3.100 αθλητών και αθλητριών, μελών 116 ομάδων από 43 χώρες.

Πιστός στο ραντεβού του με τα μεγάλα ραντεβού των πολεμικών τεχνών, ο Αθλητικός Σύλλογος Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) ταξίδεψε στην Πόλη με οκτώ αθλητές και αθλήτριες. Θα προσπαθήσουν να διακριθούν απέναντι στην ελίτ του αθλήματος, οι: Zαρμακούπη Σεμέλη, Ασπροποταμίτη Βασιλεία, Αρωνιάδα Κωνσταντίνα, Κονιαβίτη Μαρία, Μπαρμπούτη Ανδρονίκη, Τρίκκας Ηλίας, Μπαρμπούτης Χαράλαμπος και Ζαχαράκης Χαράλαμπος. Την ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές του συλλόγου, Ζαρμακούπης Σταύρος & Νίκος.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας είναι βαθμολογούμενο και θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο και εκεί οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό ώστε να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο και να πάρουν και τους πολυπόθητους βαθμούς που χρειάζονται για το ranking», αναφέρει ο Α.Σ. Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ