24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποιος είναι νέος ο Ειδικός Σύμβουλος του δημάρχου Αγράφων – Τι αναφέρει η απόφαση πρόσληψης

Ο νέος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, θα ενισχύσει το επιτελείο του, ειδικά στον τομέα των Τεχνικών Έργων, όπου η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό για την σωστή διαχείριση του νέου μεγάλου Τεχνικού Προγράμματος που έχει ήδη ξεκινήσει στον δήμο, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Στην σχετική απόφαση μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Αποφασίζουμε την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Κουτσοθανάση του Στεφάνου, Πτυχιούχου του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε κενή οργανική θέση Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Αγράφων. Ο Ειδικός Σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, ασκεί καθήκοντα επιτελικά, παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε θέματα Ο.Τ.Α. που αφορούν Τεχνικά Έργα και Υποδομές του Δήμου Αγράφων».

Χρύσα Σουλιώτη: “Είναι ο δεύτερος  επιστημονικός συνεργάτης της επιλογής μου”

Την ικανοποίησή της εκφράζει η αντιδήμαρχος, κα Χρύσα Σουλιώτη, καθώς η ίδια πρότεινε το νέο τεχνικό σύμβουλο στον Δήμαρχο Αγράφων κ. Καρδαμπίκη και με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ευχαριστεί τον Δήμαρχο που αποδέχθηκε την πρότασή της.

«Θα ήθελα να καλωσορίσω στον δήμο μας το νέο Ειδικό Σύμβουλο Κωσταντίνο Κουτσοθανάση. Απόφοιτος Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στην Βιώσιμη Ανάπτυξη αλλά και με πολλή όρεξη και αγάπη για τον τόπο του…και η χαρά μου είναι μεγάλη, όχι μόνο γιατί ένας νέος άνθρωπος επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, αλλά γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικό σε ήθος νέο, με άρτια επιστημονική κατάρτιση, και βέβαια τον δεύτερο επιστημονικό συνεργάτη της επιλογής μου. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο που αποδέχτηκε την πρότασή μου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ