1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πολύτιμη ισοπαλία για τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο, με βασικό και αναντικατάστατο τον Πάνο Λιάγκα

Μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ΟΦΗ και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα των play out της Σούπερ Λιγκ, με τους Βοιωτούς να «ξεκολλούν» -έστω και προσωρινά- από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

O Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε με την κεφαλιά του Νίκα στο 48′, δεν κράτησε το πολυπόθητο “τρίποντο” καθώς ο ΟΦΗ βγήκε στην επίθεση και ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Μπάκιτς στο 73′. Με το τελικό 1-1 ο Λεβαδειακός του Παναγιώτη Λιάγκα, που αγωνίστηκε βασικός και είχε καλή παρουσία στα μετόπισθεν, έφυγε από το Ηράκλειο με βαθμό ελπίδας στην μάχη της παραμονής, φτάνοντας τους 18 βαθμούς· από τη μεριά τους, οι Κρητικοί έφτασαν τους 27 βαθμούς.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64′ Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64′ Νέιρα), Τοράρινσον, Μπάκιτς (80′ Γκρόνινγκ), Ντίκο, Μπαλογιάννης (72′ Μπιφουμά)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53′ Ντεντάκης), Λιάγας, Χαμόντ, Μεχία (84′ Μπελμόντ), Παναγιώτου, Νίκας (85′ Τορό), Σαχπεκίδης (85′ Σκβάρκα), Γιαννιώτας (53′ Γερεμέγεφ)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ