2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για το τόπο του”. Το μήνυμα της οικογένειας του Θανάση Παναγιωτόπουλου – Σήμερα η κηδεία του πρ. βουλευτή

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον ΙΝ Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, σήμερα Τετάρτη 6/9, στις 17:00

Σε μήνυμα της οικογένειας του Θανάση Παναγιωτόπουλου, του πρώην βουλευτή Ευρυτανίας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, διαβάζουμε τα εξής:

«Ο Θανάσης ζει μέσα μας!

Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και πρότυπο αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο. Ευχαριστούμε όλες και όλους, τους απανταχού Ευρυτάνες, για την αγάπη και τα μηνύματα αμέριστης συμπαράστασης που λαμβάνουμε όλες αυτές τις ημέρες από φίλους, συμπολίτες και συνοδοιπόρους του.

Μας ανακουφίζει η σκέψη πως ο Θανάσης ζει μέσα σε όλους μας. Ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για το τόπο του που αφιέρωσε όλη του τη ζωή και το είναι του ακόμη και μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, στην ύστατη μάχη.

Η αγάπη του για τη ζωή, το ήθος του, η συνεισφορά και οι αγώνες του για την πρόοδο του τόπου, η σοφία και η εφευρετικότητα του μηχανικού Θανάση, του γεωμέτρη των βουνών, των δρόμων και των γεφυριών και η διαρκής και αδιαπραγμάτευτη υπεράσπιση θεμελιωδών κοινωνικών και δημοκρατικών αξιών αποτελούν για εμάς ύψιστη παρακαταθήκη που μας καθοδηγεί.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, σήμερα Τετάρτη 6/9, στις 17:00.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στον Σύλλογο “Πνοή Αγάπης”».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ