27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Πρεσβεύω ένα διαφορετικό αξιακό “πιστεύω”». Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Τζίνας Οικονόμου στο Καρπενήσι (BINTEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου μίλησε, το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2023, η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Ευρυτανία, Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου

Στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) η κεντρική προεκλογική ομιλία της Θωμαΐδος (Τζίνας) Οικονόμου, υποψήφιας βουλευτή Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις συγκεντρώσεις, το προηγούμενο διάστημα, σε πόλεις όπου ζουν -και ψηφίζουν- ετεροδημότες (Αθήνα, Αγρίνιο, Λαμία, Αλίαρτο κ.α.) η κα Οικονόμου επέλεξε την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για την τελευταία ομιλία της.

Φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο, όπου λίγο μετά τις 7μμ ξεκίνησε η πολιτική εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΔ, Γιάννης Οικονομίδης, αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων-συλλόγων και απλοί πολίτες.

«Μετά από μια τετραετή προσπάθεια – που για μένα ήταν επταετής κατ’ ουσίαν, γιατί ξεκίνησα ακόμα πιο πριν -, φτάσαμε στο τέλος. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την πορεία της προεκλογικής αυτής προσπάθειας απ’ όλον τον κόσμο, για τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η Θωμαΐς Οικονόμου στα Ευρυτανικά Νέα, τονίζοντας την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό έργο που έχει επιτελέσει τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια», σημείωσε και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι ο ελληνικός και ο ευρυτανικός λαός θα τιμήσουν με την ψήφο τους την προσπάθεια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και θα προχωρήσουμε σε μια νέα τετραετία για το καλό του τόπου μας, για το καλό της Ευρυτανίας, για το καλό της πατρίδας μας».

Εν είδει απολογισμού της δικής της προεκλογικής πορείας, ανέφερε στην εφημερίδα: «Χαίρομαι διότι βλέπω ότι η αγάπη του κόσμου, ο σεβασμός, η πίστη του προς εμένα διογκώνεται», δηλώνοντας συγκινημένη από την προσέλευση των φίλων της ΝΔ στην εκδήλωση στο Καρπενήσι και «πολύ αισιόδοξη» για το αποτέλεσμα της υποψηφιότητάς της. Χαρακτήρισε «μοναδική πορεία» το προεκλογικό της ταξίδι, τονίζοντας πως «…έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, έχω αποκτήσει καρδιακούς φίλους που έχουν πιστέψει σε μένα, που έχουν δει σε μένα κάτι διαφορετικό, αυτό που πρεσβεύω: ένα διαφορετικό αξιακό “πιστεύω”». Και συμπλήρωσε η κα Οικονόμου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που οι άνθρωποι της Ευρυτανίας, οι άνθρωποι από τα χωριά της Ευρυτανίας και όχι μόνο από την πόλη του Καρπενησίου, πίστεψαν σε εμένα, στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου και είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα σταθούν μέχρι την τελευταία στιγμή».

Στην ομιλία της ενώπιον των ψηφοφόρων και φίλων της ΝΔ, σημείωσε πως παρότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε μεγάλες, απρόσμενες και πολυεπίπεδες κρίσεις (πανδημία, μεταναστευτικό, ελληνοτουρκικά, πόλεμος στην Ουκρανία, παγκόσμια ενεργειακή και οικονομική κρίση κ.α.), «κράτησε τη χώρα όρθια, τίμησε την εντολή των πολιτών και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και έτσι, η χώρα γνώρισε τη μεγαλύτερη αναπτυξιακή και μεταρρυθμιστική πολιτική της μεταπολίτευσης».

Το διακύβευμα των εκλογών, τόνισε, είναι το εξής: «Πάμε μπροστά ή πίσω, καλούμαστε με την ψήφο μας να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει ή εάν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω». Προχώρησε σε απολογισμό της 4ετούς διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία και παρουσίασε το πρόγραμμά της για την Ευρυτανία του αύριο, τους άξονες προτεραιότητας για την ανάπτυξη του τόπου και την ανατροπή της διαρκούς συρρίκνωσής του, ζητώντας τη στήριξη των πολιτών.

 «Ευχαριστώ τους Καρπενησιώτες και τους συμπατριώτες μου Ευρυτάνες που με τίμησαν με την εντυπωσιακή τους παρουσία στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης της παράταξής μας στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου!», έγραψε η υποψήφια βουλευτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ