17 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Προσοχή! τηλεφωνικές απάτες στο Καρπενήσι: Υποδύονται Λογιστικό Γραφείο Καρπενησίου και πραγματοποιούν παραγγελίες

Πρόσφατα, στην πόλη του Καρπενησίου, σημειώθηκαν τηλεφωνικές απάτες από άτομα που προσποιούνται ότι ανήκουν στο λογιστικό γραφείο TaxCorner. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν τον αριθμό τηλεφώνου 6947088439 για να επικοινωνούν με επαγγελματίες της πόλης και να πραγματοποιούν παραγγελίες, χρησιμοποιώντας το όνομα του επικεφαλής του γραφείου Σάκη Μπαλτά και τον τίτλο του γραφείου του. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο κ. Μπαλτάς ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εν λόγω πράξεις και ότι έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Προτρέπει όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να επικοινωνήσουν με τις αρχές εάν ληφθούν ύποπτα τηλεφωνήματα. 

Επίσης, καλεί οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με τον κάτοχο του αριθμού τηλεφώνου να τον ενημερώσει άμεσα. Τέλος, ζητεί από όσους έχουν δεχθεί τέτοιες κλήσεις να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με την Ασφάλεια Καρπενησίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

TAXCORNER KARPENISSI

Σάκης Μπαλτάς 

“Σας ενημερώνω ότι τις τελευταίες ημέρες ο τηλεφωνικός αριθμός 6947088439 καλεί τους επαγγελματίες της πόλης μας και κάνει παραγγελίες χρησιμοποιώντας το ονοματεπώνυμό μου καθώς επίσης και την επωνυμία του λογιστικού μου γραφείου.

Έχω προβεί ήδη σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες καθώς δεν έχω ουδεμία σχέση με τα συμβάντα και σας υπενθυμίζω να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας. Εάν κάποιος γνωρίζει τον κάτοχο του τηλεφωνικού αριθμού, παρακαλώ όπως με ενημερώσει.

Τέλος, όποιος έχει δεχθεί τηλεφώνημα στο όνομά μου να απευθυνθεί στην Ασφάλεια Καρπενησίου το ταχύτερο δυνατό.”

Με εκτίμηση, 

Σάκης Μπαλτάς”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ