19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις – Ενημερωτικές εκδηλώσεις μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ»

Με συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Ινστιτούτου P.A.D.A., θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις, σε αρκετές πόλεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χαλκίδα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία και την Οικογένεια».

Καρπενήσι, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου) με θέμα: «Διαδίκτυο και Αθλητισμός».

Λιβαδειά, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αίθουσα Π.Ε. Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Ψυχοσωματική Υγεία και τη Σχολική κοινότητα».

Άμφισσα, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Άμφισσας – Πλατεία Κεχαγιά) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην κοινωνική προσαρμογή των νέων».

Θήβα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Συνεδριακό Κέντρο Θήβας – Αίθουσα “Αρμονία”) με θέμα: «Ψυχική Υγεία και Αθλητισμός».

Λαμία, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11) με θέμα: «Εξαρτήσεις: Οι επιπτώσεις τους στην Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη και Λύσεις».

Βασικοί ομιλητές στις ενημερωτικές εκδηλώσεις θα είναι καταξιωμένοι επιστήμονες – μέλη του Ινστιτούτου P.A.D.A.. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα παρεμβαίνουν προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, που μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν υγιή πρότυπα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το κοινό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ