25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Προφυλακιστέος ο 34χρονος για την εισβολή στο Εφετείο – Παραδόθηκε «υπό την επήρεια ναρκωτικών»

Προφυλακίστηκε -μετά την απολογία του στον ανακριτή- ο 34χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητο του, στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, ενώ κατείχε τεράστιο χρηματικό ποσό, αλλά και ναρκωτικές ουσίες.

Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή θα μεταφερθεί από το Δαφνί,  στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για προσωπική χρήση και όχι για διακίνηση και αντίστοιχα για το χρηματικό ποσό αναφέρθηκε σε «νόμιμες πηγές».

Από την πλευρά της υπεράσπισης, κατατέθηκε αίτημα προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Επιπλέον, ο δικηγόρος του, δήλωσε ότι ο 34χρονος παραδόθηκε «υπό την επήρεια ναρκωτικών»

«Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, σε επίπεδο μετρητών, προέρχονται από νόμιμη πηγή εσόδων και κυρίως από αγοραπωλησίες οικογενειακών ακινήτων» υποστήριξε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, που μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Από τις Έξι» για το πώς δικαιολογείται το ποσό των 1,5 δισ. ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 34χρονου.

Σε «δύσκολη ψυχική κατάσταση»

«Είναι ένας άνθρωπος σε πολύ δύσκολη κατάσταση γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι μεταφέρθηκε στο Δαφνί», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Ο 34χρονος άνδρας που φώναζε ότι έχει εκρηκτικά και ναρκωτικά, προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ από την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως στο Εφετείο Αθηνών.

Kατά τη σύλληψη του δεν φαινόταν ότι βρισκόταν σε καλή ψυχική κατάσταση και ο πρώην παίκτης ριάλιτι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Ήρθα στους φίλους μου και παραδόθηκα γιατί έτσι έπρεπε να το κάνω».

Από την έρευνα που έγινε στον ίδιο και στο όχημα του, εντοπίστηκαν σε σάκο περίπου 1.200.000 ευρώ καθώς και ναρκωτικά, συγκεκριμένα περίπου μισό κιλό χασίς, 38 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ectasy.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ