25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Προχωρά η κατασκευή του νέου Παιδικού Σταθμού στην Παλαιοκατούνα Αγράφων, από τη HOPEgenesis – Αυτοψία παρουσία Καρδαμπίκη

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε, στην Παλαιοκατούνα του Δήμου Αγράφων, αυτοψία στο έργο κατασκευής του νέου Παιδικού Σταθμού που έχει αναλάβει η HOPEgenesis. Παραβρέθηκε η κα Εύα Παπαδάκη, Project Manager της εταιρείας, προκειμένου να δει και από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

“Ένα έργο που μέχρι το φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί παιδιά προσχολικών ηλικιών που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μάθηση και γνώση”, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, Δήμαρχος Αγράφων, που βρέθηκε επίσης στην Παλαιοκατούνα.

“Η Eurolife FFH μαζί με την HOPEgenesis”, πρόσθεσε, “υλοποιούν πράξεις ουσίας και στέκονται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους. Έτσι, βοηθώντας τις γυναίκες των Αγράφων, που θέλουν να γίνουν μητέρες με την δωρεάν ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως την ημέρα του τοκετού, προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τόπο μας ανατρέποντας το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και στηρίζοντας τις νέες οικογένειες.

Τους ευχαριστούμε θερμά!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ