28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρωταθλητής Ελλάδας στο σλάλομ ο Γιάννης Αντωνίου! Εγκατέλειψαν Γκιννής και Γιάννης Κουδουνάς – Τα αποτελέσματα στον Παρνασσό

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού φιλοξενείται, από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου, το Διεθνές Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων 2023, με τη συμμετοχή πρωταθλητών παγκόσμιου βεληνεκούς. Στους αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος Αλπικών Αγωνισμάτων, οι οποίοι είναι διεθνείς, συμμετέχουν περί τους 400 αθλητές/αθλήτριες στους παιδικούς αγώνες και περί τους 100 στις κατηγορίες ΑΓΕΝ. Ειδικότερα, λαμβάνουν μέρος αθλητές από 7 χώρες: την Κύπρο, τον Λίβανο, τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Σουηδία και την Τουρκία.

Το πρωί της Δευτέρας (27/3), ο Γιάννης Αντωνίου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (σλάλομ)! Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου ήταν ξανά αλάνθαστος, επιβεβαίωσε πως διάγει εξαιρετική περίοδο και αναδείχθηκε πανελληνιονίκης για το 2023, σε έναν αγώνα όπου συμμετείχαν 50 χιονοδρόμοι. Ο 28χρονος σκιέρ πέτυχε χρόνο 1:26.14, +0.79 από τον νικητή, τον Σουηδό Γουίλιαμ Χάνσον. Στο ίδιο αγώνα, συμμετείχε και ο φέρελπις Γιάννης Κουδουνάς, του ΕΟΣ Καρπενησίου, που δεν πήρε κατάταξη καθώς δεν τερμάτισε στο πρώτο run.

Τα βλέμματα στον Παρνασσό ήταν στραμμένα στον παγκόσμιο πρωταθλητή μας, Αλέξανδρο Γκιννή, ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσημη αγωνιστική εμφάνιση στη χώρα μας. Ο 29χρονος χιονοδρόμος δεν τερμάτισε στο δεύτερο run και έχασε την ευκαιρία να διακριθεί μπροστά στο ελληνικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

«Συγχαρητήρια στον αθλητή μάς, Ιωάννη Αντωνίου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στον Παρνασσό στο αγώνισμα Sl .Ο Αγώνας είναι και διεθνής και έκανε την καλύτερη βαθμολογία για φέτος. Καλή Συνέχεια σε όλους τούς Αθλητές και στον δεύτερο Αθλητή μας, Ιωάννη Κουδουνά», έγραψε ο ΕΟΣ Καρπενησίου με αφορμή τις ευρυτανικές συμμετοχές στον Παρνασσό.

Την Τετάρτη 29/3/23 θα διεξαχθεί το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στην κατηγορία Αντρών-Γυναικών-Νέων-Εφήβων-Νεανίδων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ