28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και τιμητικές βραβεύσεις, για τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η καθιερωμένη κοπή της πίτας του ΕΟΣ Καρπενησίου, παρουσία μελών, φίλων, παλιών και νέων αθλητών/τριών του συλλόγου

από την έντυπη έκδοση

Με κοινό τόπο την αγάπη τους για τη φύση, το βουνό, τη χιονοδρομία και τις δραστηριότητες που προάγουν την αγάπη για το περιβάλλον και τον τόπο της Ευρυτανίας, τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρπενησίου συμμετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο ΕΟΣ Καρπενησίου έκοψε βασιλόπιτα στις αρχές Φεβρουαρίου, στο café Cinema, σε ένα απόγευμα με έντονα τα συναισθήματα συγκίνησης και αναγνώρισης της προσφοράς. Ο π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στο σωματείο, για να ακολουθήσει η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Κώστα Παπαϊωάννου «για την αθλητική και συνεχή ανιδιοτελή προσφορά του στον ΕΟΣ Καρπενησίου». Την πλακέτα απένειμε σε κλίμα συγκίνησης ο Τάκης Κόγιας, παλιός πρόεδρος του Ορειβατικού και σημαντική μορφή της χιονοδρομίας. Η όμορφη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν δυναμικό παρών τα παιδιά-μέλη του ΕΟΣ, απονεμήθηκαν και τιμητικά βραβεία σε ιδιώτες, επιχειρηματίες που -ο καθένας από το μετερίζι του- έχουν στηρίξει τον σύλλογο και τις δράσεις του.

Έγινε και απολογισμός δράσεων της χρονιάς που έφυγε, με αξιοσημείωτες τις πρωτοβουλίες του ΕΟΣ για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (πραγματοποιήθηκαν πολλά δρομολόγια με γεμάτα φορτηγά από το Καρπενήσι προς την Καρδίτσα κ.α.) και τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Στα θετικά λογίζεται και η έναρξη κοινών δράσεων με τον Πεζοπορικό Φυσιοδιφικό Σύλλογο Καρπενησίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων.

Αναφορά έγινε στα αποτελέσματα των αγώνων των Γιάννη Αντωνίου και Γιάννη Κουδουνά, χιονοδρόμων του ΕΟΣ, ενώ, τέλος, πολύ αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι στον Ορειβατικό είναι εγγεγραμμένα σχεδόν 130 παιδιά, που -όταν ο καιρός το επιτρέψει- θα βρεθούν στο ξανά Βελούχι για εκμάθηση σκι, αποτελώντας τη νέα γενιά της ευρυτανικής χιονοδρομίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ