28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρόσληψη εννέα (9) μακροχρόνια ανέργων στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου, μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ – Τα ονόματα

Με επιπλέον προσωπικό στελεχώθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, έπειτα από την πρόσληψη εννέα (9) μακροχρόνια ανέργων

από την έντυπη έκδοση

Όπως είχαν γράψει και σε σχετικό ρεπορτάζ τα Ευρυτανικά Νέα (αρ. 1076/15-11-23), το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του, καθώς και τις υπάρχουσες σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό του, αποφάσισε να υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε πρόγραμμα επιχορήγησης της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για την πρόσληψη εννέα (9) ατόμων, θέσεις που τελικά εγκρίθηκαν.

Το πρόγραμμα αφορά στην απασχόληση συνολικά 21.500 ανέργων ηλικίας 55 και άνω, και έχει διάρκεια 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες, ενώ το ποσό της μηνιαίας επιχορήγησης ανέρχεται στο 75% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με ανώτατο όριο τα 750 ευρώ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ειδικότερα, προσλαμβάνονται από 1 Μαρτίου 2024 έως και 28 Φεβρουαρίου 2025 τέσσερα (4) άτομα ειδικότητας ΥΕ Προσωπικό Εστίασης, τέσσερα (4) άτομα ΥΕ Υγειονομικό Βοηθητικό Προσωπικό – ΥΕ Βοηθοί Θαλάμου και ένα (1) άτομο ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – ΥΕ Ιματισμού.

Πρόκειται για τους: Μαρία Αθανασοπούλου, Ειρήνη Κεφαλά, Ανθούλα Τσοπανάκη και Ειρήνη Τζουβάρα, που τοποθετούνται στον χώρο των μαγειρείων και της κουζίνας του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Κατή, Αθανάσιο Δρίβα, Ιωάννη Μπύρο και Αθηνά Τερνιώτη, που τοποθετούνται στη Νοσηλευτική Υπηρεσία και τον Γεώργιο Γιολδάση, ο οποίος θα απασχοληθεί στον χώρο των πλυντηρίων και σιδερωτηρίων του Νοσοκομείου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ